Amazing Blondel

Studenti hudební fakulty královské koleje v Lincolnu, John Gladwin, pocházející ze Scunthorpe v hrabství Lincolnshire a Terence Wincott, pocházející z hrabství Hampshire, založili během studií skupinu Methusela, která hrála v elektrických aranžmá hudbu vstřebávající renesanční a barokní hudbu, ale přílišná hlučnost jim vadila při aplikování historických strunných a dechových nástrojů. Po odchodu rockera Big Jima Sullivana se k nim připojil Eddie Baird (rovněž ze Scunthorpe) a skupina změnila stylové a nástrojové obsazení a také název – Amazing Blondel, podle Blondela of Nesle, který byl hudebníkem a skladatelem cestujícím napříč Evropou a významným způsobem přispěl k propuštění anglického krále Richarda I, když byl... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Amazing 1969 Amazing Blondel - The Amazing Blondel
hodnocení/rating Amazing Blondel - The Amazing Blondel
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1970 Amazing Blondel - Evensong
hodnocení/rating Amazing Blondel - Evensong
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1971 Amazing Blondel - Fantasia Lindum
hodnocení/rating Amazing Blondel - Fantasia Lindum
2/4
recenze/hodnocení
Amazing 1972 Amazing Blondel - England
hodnocení/rating Amazing Blondel - England
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1973 Amazing Blondel - The Purple Album
hodnocení/rating Amazing Blondel - The Purple Album
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1974 Amazing Blondel - Mulgrave Street
hodnocení/rating Amazing Blondel - Mulgrave Street
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1975 Amazing Blondel - Inspiration
hodnocení/rating Amazing Blondel - Inspiration
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1976 Amazing Blondel - Bad Dreams
hodnocení/rating Amazing Blondel - Bad Dreams
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1977 Amazing Blondel - Live in Tokyo
hodnocení/rating Amazing Blondel - Live in Tokyo
0/0
recenze/hodnocení
Amazing 1997 Amazing Blondel - Restoration
hodnocení/rating Amazing Blondel - Restoration
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000