Alphataurus

Kdybych měl sestavit žebříček skupin, kterým bylo z nepochopitelných důvodů upřeno uznání velikosti jejich tvorby, ačkoli byly hodny ocenění a vyzdvižení na úroveň těch nejuznávanějších evropských progresivně laděných souborů, byla by v první desítce většina skupin z Itálie. A mezi první tři bych s jistotou zařadil Alphataurus, jimž dnes věnuje pozornost jen několik zasvěcenců, přitom však mohou sloužit k duševnímu obohacení každého příznivce kvalitní rockové hudby.

Podle některých zdrojů pocházejí Alphataurus z Janova, ale většina ostatních se kloní k názoru, že vznikají ve městě Milánu. V každém případě jde o jednu z mnoha neznámých italských skupin, které rychle po svém vzniku získaly... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Alphataurus 1973 Alphataurus - Alphataurus
hodnocení/rating Alphataurus - Alphataurus
5/7
recenze/hodnocení
Alphataurus 1992 Alphataurus - Dietro l'Uragano
hodnocení/rating Alphataurus - Dietro l'Uragano
0/0
recenze/hodnocení
Alphataurus 2012 Alphataurus - Attosecond
hodnocení/rating Alphataurus - Attosecond
0/0
recenze/hodnocení
Alphataurus 2012 Alphataurus - Live in Bloom
hodnocení/rating Alphataurus - Live in Bloom
0/0
recenze/hodnocení
Alphataurus 2014 Alphataurus - Prime numbers
hodnocení/rating Alphataurus - Prime numbers
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000