All Them Witches

All them Witches je kvartet z amerického Nashville. V jejich tvorbě se mísí vlivy stoner a hard rocku, blues, psychedelie i folku, to vše obaleno ve zvláštním, mystickému oparu tajemna. Však vzpomeňme na film Rosemary’s Baby a název jisté publikace, kterou Rosemary dostane. Ano, kniha se jmenovala All of them are Witches.

Skupina vznikla počátkem roku 2012 a okamžitě se pustila do nahrávání. Debutové album Our Mother Electricity vyšlo na německé značce Elektrohasch Schallplatten ještě ten rok. Na rok 2013 nachystali kolekci Lightning at the Door, na které se pouští i do kolektivního jamování. Toto album vydali nejprve samonákladem, v roce 2016 vyšlo znovu na značce New West Records.

v roce 2013 vychází ještě splitko... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

All 2012 All Them Witches - Our Mother Electricity
hodnocení/rating All Them Witches - Our Mother Electricity
1/2
recenze/hodnocení
All 2013 All Them Witches - Lightning at the Door
hodnocení/rating All Them Witches - Lightning at the Door
1/2
recenze/hodnocení
All 2014 All Them Witches - Effervescent (EP)
hodnocení/rating All Them Witches - Effervescent (EP)
0/0
recenze/hodnocení
All 2014 All Them Witches - Huntington, WV 10/4/14 (Live)
hodnocení/rating All Them Witches - Huntington, WV 10/4/14 (Live)
0/0
recenze/hodnocení
All 2015 All Them Witches - At The Garage (Live)
hodnocení/rating All Them Witches - At The Garage (Live)
0/0
recenze/hodnocení
All 2015 All Them Witches - A Sweet Release (EP)
hodnocení/rating All Them Witches - A Sweet Release (EP)
0/0
recenze/hodnocení
All 2015 All Them Witches - Dying Surfer Meets His Maker
hodnocení/rating All Them Witches - Dying Surfer Meets His Maker
2/3
recenze/hodnocení
All 2016 All Them Witches - Live at Brussels
hodnocení/rating All Them Witches - Live at Brussels
0/0
recenze/hodnocení
All 2017 All Them Witches - Sleeping Through the War
hodnocení/rating All Them Witches - Sleeping Through the War
2/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000