Alex Skolnick Trio

Alex Skolnick Trio je americká jazz-rocková skupina, ktorú tvorí trojica Alex Skolnick (gitara), Matt Zebroski (bicie) a Nathan Peck (basa). Najznámejší z nich je Alex Skolnick, ktorý bol členom trash-metalovej kapely Testament a po odchode z nej ho začali viac zaujímať odlišné hudobné žánre ako jazz, jazz-rock a fusion. Spočiatku prerábali rockové a metalové piesne (Rush, Judas Priest, Metallica, Pink Floyd atď.) do jazzovej podoby, a neskôr začali pribúdať vo väčšom množstve aj vlastné kompozície.

Sofistikovaným prerábaním svetoznámych skladieb si Alex Skolnick získal renomé ako jazzový gitarista. Prvý album Goodbye To Romance (2002) bol zložený prevažne z nahrávok Kiss, Aerosmith, The Who a iných. To pokračovalo aj na... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Alex 2002 Alex Skolnick Trio - Goodbye to Romance: Standards for a New Generation
hodnocení/rating Alex Skolnick Trio - Goodbye to Romance: Standards for a New Generation
0/0
recenze/hodnocení
Alex 2004 Alex Skolnick Trio - Transformation
hodnocení/rating Alex Skolnick Trio - Transformation
0/0
recenze/hodnocení
Alex 2007 Alex Skolnick Trio - Last Day In Paradise
hodnocení/rating Alex Skolnick Trio - Last Day In Paradise
1/1
recenze/hodnocení
Alex 2011 Alex Skolnick Trio - Veritas
hodnocení/rating Alex Skolnick Trio - Veritas
0/0
recenze/hodnocení
Alex 2018 Alex Skolnick Trio - Conundrum
hodnocení/rating Alex Skolnick Trio - Conundrum
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000