Alamaailman Vasarat

/

Skupinu Alamaailman Vasarat (Kladiva podsvětí) založili v roce 1997 saxofonista Jarno Sarkula a bubeník Teemu Hänninen. Později se k nim připojili Miikka Huttunen (piano a klávesy), Marko Manninen (violoncello) a Erno Haukkala (dechové nástroje). První koncert kapela odehrála v únoru 1999.

Debutové album Vasaraasia přichází na svět v září roku 2000, o dva roky později rozšiřuje sestavu AV druhý cellista Tuukka Helminen. V březnu 2003 vychází u společnosti Silence Records jejich druhé album Kaarmelataukunta.

V průběhu dalších let kapela pilně koncertuje a nahrává další alba, jejich posledním počinem je prozatím nahrávka Valta z roku 2012. Kdybychom měli tyto excentrické Finy, občas... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Alamaailman 2000 Alamaailman Vasarat - Vasaraasia
hodnocení/rating Alamaailman Vasarat - Vasaraasia
1/1
recenze/hodnocení
Alamaailman 2003 Alamaailman Vasarat - Kaarmelataukunta
hodnocení/rating Alamaailman Vasarat - Kaarmelataukunta
0/0
recenze/hodnocení
Alamaailman 2005 Alamaailman Vasarat - Kinaporin Kalifaatti (with Tuomari Nurmio)
hodnocení/rating Alamaailman Vasarat - Kinaporin Kalifaatti (with Tuomari Nurmio)
0/0
recenze/hodnocení
Alamaailman 2007 Alamaailman Vasarat - Maahan
hodnocení/rating Alamaailman Vasarat - Maahan
0/0
recenze/hodnocení
Alamaailman 2009 Alamaailman Vasarat - Huuro Kolkko
hodnocení/rating Alamaailman Vasarat - Huuro Kolkko
0/0
recenze/hodnocení
Alamaailman 2012 Alamaailman Vasarat - Valta
hodnocení/rating Alamaailman Vasarat - Valta
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000