Akkerman, Jan

Jan Akkerman může být směle označován za skutečného kytarového virtuosa. Potvrdil to nejen v řadách holandské skupiny Focus, ale i na řadě sólových projektů a koncertních vystoupení. Lze na něm obdivivat nejenom výtečné kytarové techniky a suverénní ovládání nástrojů, ale i jeho eklektičnost, protože dokáže výtečně přecházet z žánru do žánru, a´t už se jedná o classical rock, progressive rock, artrock, jazzrock, klasickou španělskou hudbu, nebo interpretace klasiků. V kontinentální Evropě dodnes platí za normu kytarové hry, třebaže mu přibylo šedin a není atraktivní pro dorůstající rockovou generaci. To ale není důležité, protože Jan Akkerman vnořil do hudebního pole nesmazatelné stopy a jeho ryzí muzikantství to... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Akkerman, 1972 Akkerman, Jan - Profile
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Profile
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1974 Akkerman, Jan - Tabernakel
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Tabernakel
1/2
recenze/hodnocení
Akkerman, 1976 Akkerman, Jan - Eli (with Kaz Lux)
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Eli (with Kaz Lux)
2/2
recenze/hodnocení
Akkerman, 1977 Akkerman, Jan - Jan Akkerman
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Jan Akkerman
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1978 Akkerman, Jan - Aranjuez (with Claus Ogerman)
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Aranjuez (with Claus Ogerman)
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1979 Akkerman, Jan - 3
hodnocení/rating Akkerman, Jan - 3
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1980 Akkerman, Jan - Transparental
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Transparental
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1981 Akkerman, Jan - Oil In The Family
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Oil In The Family
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1982 Akkerman, Jan - Pleasure Point
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Pleasure Point
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1982 Akkerman, Jan - It Could Happen To You
hodnocení/rating Akkerman, Jan - It Could Happen To You
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1983 Akkerman, Jan - Can't Stand Noice
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Can't Stand Noice
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1984 Akkerman, Jan - From The Basement
hodnocení/rating Akkerman, Jan - From The Basement
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1987 Akkerman, Jan - Heartware
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Heartware
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1990 Akkerman, Jan - The Noise Of Art
hodnocení/rating Akkerman, Jan - The Noise Of Art
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1993 Akkerman, Jan - Puccini's Cafe
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Puccini's Cafe
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1994 Akkerman, Jan - Blues Hearts
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Blues Hearts
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1996 Akkerman, Jan - Focus In Time
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Focus In Time
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 1998 Akkerman, Jan - Blues Roots
hodnocení/rating Akkerman, Jan - Blues Roots
0/0
recenze/hodnocení
Akkerman, 2003 Akkerman, Jan - C.U.
hodnocení/rating Akkerman, Jan - C.U.
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000