Airbag

Nórska skupina vznikla v roku 1994 z kamarátov zo strednej školy. Sprvu hrali ako coverband hudbu Pink Floyd. Značný vplyv Pink Floyd je cítiť aj v ich neskoršej vlastnej tvorbe. Stabilná zostava v zložení Asle Tostrup spev, Bjørn Riis gitara a doprovodný spev, Jørgen Hagen klávesy, Anders Hovdan basa a Joachim Slikker bicie sa sformovala okolo roku 1999.

V roku 2004 začínajú používať názov Airbag a skupina vydáva svoje prvé EP Come On In. Druhé EP Sounds That I Hear nasleduje v roku 2006 a tretie Safetree v roku 2008. Všetky tri nahrávky boli vytvorená pre prezentáciu pre nahrávacie spoločnosti. Skupina ich dala aj na stiahnutie na svojej internetovej stránke a iba za niekoľko mesiacov zaznamenali cez 230000... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Airbag 2004 Airbag - Come On In (EP)
hodnocení/rating Airbag - Come On In (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Airbag 2006 Airbag - Sounds That I Hear (EP)
hodnocení/rating Airbag - Sounds That I Hear (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Airbag 2008 Airbag - Safetree (EP)
hodnocení/rating Airbag - Safetree (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Airbag 2009 Airbag - Identity
hodnocení/rating Airbag - Identity
0/1
recenze/hodnocení
Airbag 2011 Airbag - All Rights Removed
hodnocení/rating Airbag - All Rights Removed
0/4
recenze/hodnocení
Airbag 2013 Airbag - The Greatest Show On Earth
hodnocení/rating Airbag - The Greatest Show On Earth
0/4
recenze/hodnocení
Airbag 2016 Airbag - Disconnected
hodnocení/rating Airbag - Disconnected
0/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000