After Forever

After Forever je symphonic/gothic/power/prog-metalová kapela založená v roku 1995. Patrí medzi najvýznamnejšie metalové formácie, kde na jej čele stojí žena-speváčka. V tomto prípade to bola mimoriadne nadaná Floor Jansen so svojim sopránovým hlasom, ktorý bol občas doplňovaný death-metalovým vokálom Sandera Gommansa (gitarista/skladateľ). Skupinu pôvodne založil gitarista a hlavný skladateľ Mark Jansen, ktorý však bol v roku 2002 vyhodený z ich radov (kvôli nezhodám v hudobnom smerovaní) a následne nato založil ešte úspešnejšiu kapelu Epica, ktorá sa presadila v medzinárodnom merítku s podobne ladenou muzikou.

Po dvoch demo-nahrávkach dostali zmluvu s menším vydavateľstvom Transmission Records a vychádza debutový album... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

After 2000 After Forever - Prison Of Desire
hodnocení/rating After Forever - Prison Of Desire
0/0
recenze/hodnocení
After 2001 After Forever - Decipher
hodnocení/rating After Forever - Decipher
0/0
recenze/hodnocení
After 2004 After Forever - Invisible Circles
hodnocení/rating After Forever - Invisible Circles
0/0
recenze/hodnocení
After 2005 After Forever - Remagine
hodnocení/rating After Forever - Remagine
0/0
recenze/hodnocení
After 2007 After Forever - After Forever
hodnocení/rating After Forever - After Forever
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000