After Crying

/

U vzniku tohoto předního maďarského progresivního seskupení stáli v roce 1986 Csaba Vedres (klavír a zpěv) a Péter Pejtsik (cello a zpěv). Nahrávání debutového alba Overground Music, které vyšlo v roce 1990 u Periferic Records, se kromě tohoto dua zúčastnila řada hostujících hudebníků, kteří se ujali především dechových nástrojů. Jak toto první album, tak i alba následující inspirovaly zejména kapely King Crimson a Emerson, Lake & Palmer, i když můžeme místy postřehnout i vliv Franka Zappy, zejména v sarkastických textech Tamáse Görgenyiho.

Během své bohaté a hudebně přínosné kariéry nahrála kapela sedm řadových a pět živých alb a ustála i odchod Csaby Vedrese, který se v roce 1994 rozhodl upřednostnit... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

After 1990 After Crying - Overground Music
hodnocení/rating After Crying - Overground Music
0/2
recenze/hodnocení
After 1992 After Crying - Megalázottak és Megszomorítottak
hodnocení/rating After Crying - Megalázottak és Megszomorítottak
0/1
recenze/hodnocení
After 1994 After Crying - Föld és ég
hodnocení/rating After Crying - Föld és ég
0/1
recenze/hodnocení
After 1996 After Crying - De Profundis
hodnocení/rating After Crying - De Profundis
0/1
recenze/hodnocení
After 1997 After Crying - After Crying 6
hodnocení/rating After Crying - After Crying 6
0/1
recenze/hodnocení
After 2000 After Crying - Struggle For Life (Essential)
hodnocení/rating After Crying - Struggle For Life (Essential)
0/1
recenze/hodnocení
After 2003 After Crying - Show
hodnocení/rating After Crying - Show
0/1
recenze/hodnocení
After 2011 After Crying - Creatura
hodnocení/rating After Crying - Creatura
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000