Afro Celt Sound System

Afro Celt Sound System je hudební skupina, v jejíž hudbě se mísí taneční rytmy (trip-hop, techno, trance, atd.) s vlivy keltské a africké tradiční hudby. Byla založena na Grammy nominovaným producentem a kytaristou Simonem Emmersonem. Je považována za jakousi superskupinu žánru world music, zejména díky velkému množství hostujících umělců na jejich albech.
Jejich alba byla vydána vydavatelstvím Petera Gabriela Real World Records. Po vydání posledního alba kapela zvažuje své další směřování.
V roce 2003 kapela změnila jméno na Afro Celts, jejich poslední dvě alba byla ale vydána opět pod delším a známějším názvem.

Zdroj wikipedie: cs.wikipedia.org/wiki/Afro_Celt_Sound_System

zdenek2512, 06/2013

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Afro 1996 Afro Celt Sound System - Afro Celt Sound System Volume 1 Sound Magic
hodnocení/rating Afro Celt Sound System - Afro Celt Sound System Volume 1 Sound Magic
0/0
recenze/hodnocení
Afro 1999 Afro Celt Sound System - Volume 2: Release
hodnocení/rating Afro Celt Sound System - Volume 2: Release
0/0
recenze/hodnocení
Afro 2001 Afro Celt Sound System - Volume 3: Further In Time
hodnocení/rating Afro Celt Sound System - Volume 3: Further In Time
0/0
recenze/hodnocení
Afro 2003 Afro Celt Sound System - Seed
hodnocení/rating Afro Celt Sound System - Seed
1/1
recenze/hodnocení
Afro 2004 Afro Celt Sound System - Pod
hodnocení/rating Afro Celt Sound System - Pod
0/0
recenze/hodnocení
Afro 2005 Afro Celt Sound System - Volume 5: Anatomic
hodnocení/rating Afro Celt Sound System - Volume 5: Anatomic
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000