Affinity

Britská skupina Affinity sa do dejín zapísala vďaka jednému albumu plnému zaujímavých cover verzií a zastreným hlasom speváčky Lindy Hoyle.

Jej počiatky možno vystopovať na univerzite v Sussexskej univerzite, kde si traja študenti v polovici 60. rokov založili skupinu US Jazz Trio. Boli to Lynton Naiff (klávesy), Grant Serpell (bicie) a Nick Nicholas (basa). O rok neskôr, keď mal Serpell štátnice, si za bicie sadol Mo Foster (pôvodne basák) z inej školskej skupiny The Baskervilles. Po skončení školy založili Naiff a Serpeli popovú skupinu Ice, ktorá zaznamenala lokálny úspech, avšak do roka sa rozpadla. Naiff so Serpelim sa však nevzdali. Presvedčili Fostera, aby sa chopil basy, zo skupiny Trident zlákali gitaristu Mikea Joppa (ktorý... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Affinity 1970 Affinity - Affinity
hodnocení/rating Affinity - Affinity
1/1
recenze/hodnocení
Affinity 2002 Affinity - If you live
hodnocení/rating Affinity - If you live
0/0
recenze/hodnocení
Affinity 2003 Affinity - Live Instrumentals 1969
hodnocení/rating Affinity - Live Instrumentals 1969
0/0
recenze/hodnocení
Affinity 2003 Affinity - 1971-1972
hodnocení/rating Affinity - 1971-1972
0/0
recenze/hodnocení
Affinity 2004 Affinity - Origins 1965-67
hodnocení/rating Affinity - Origins 1965-67
0/0
recenze/hodnocení
Affinity 2007 Affinity - Origins: The Baskervilles 1965
hodnocení/rating Affinity - Origins: The Baskervilles 1965
0/0
recenze/hodnocení
Affinity 2012 Affinity - The Baskervilles Reunion 2011
hodnocení/rating Affinity - The Baskervilles Reunion 2011
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000