Accept

U zrodu heavy metalové kapely Accept stáli v roce 1968 v německém Solingenu zpěvák Udo Dirkschneider a producent Michael Wagener. Původně se skupina jmenovala Band X a až do poloviny sedmdesátých let vystupovala na amatérské bázi, s čímž byly spojeny neustálé změny její sestavy. První stabilní a profesionální sestavu Acceptu tvořili Udo Dirkschneider s kytaristy Wolfem Hoffmannem a Gerhardem Wahlem, které doplňovali baskytarista Peter Baltes a bubeník Frank Friedrich.

Accept sehrál významnou roli ve vývoji speed metalu. Kapela vydala celkem dvanáct řadových alb a především mezi lety 1983 až 1987 sklízela obrovské úspěchy na světových pódiích. K nejprodávanějším počinům Acceptu patřila alba Restless and Wild (1982), Balls... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Accept 1979 Accept - Accept
hodnocení/rating Accept - Accept
2/3
recenze/hodnocení
Accept 1980 Accept - I'm A Rebel
hodnocení/rating Accept - I'm A Rebel
1/3
recenze/hodnocení
Accept 1981 Accept - Breaker
hodnocení/rating Accept - Breaker
1/3
recenze/hodnocení
Accept 1982 Accept - Restless And Wild
hodnocení/rating Accept - Restless And Wild
2/3
recenze/hodnocení
Accept 1983 Accept - Balls To The Wall
hodnocení/rating Accept - Balls To The Wall
1/3
recenze/hodnocení
Accept 1985 Accept - Metal Heart
hodnocení/rating Accept - Metal Heart
2/5
recenze/hodnocení
Accept 1986 Accept - Russian Roulette
hodnocení/rating Accept - Russian Roulette
1/4
recenze/hodnocení
Accept 1989 Accept - Eat The Heat
hodnocení/rating Accept - Eat The Heat
2/3
recenze/hodnocení
Accept 1990 Accept - Staying a Life [Live]
hodnocení/rating Accept - Staying a Life [Live]
0/0
recenze/hodnocení
Accept 1993 Accept - Objection Overruled
hodnocení/rating Accept - Objection Overruled
1/3
recenze/hodnocení
Accept 1994 Accept - Death Row
hodnocení/rating Accept - Death Row
1/2
recenze/hodnocení
Accept 1996 Accept - Predator
hodnocení/rating Accept - Predator
1/2
recenze/hodnocení
Accept 1997 Accept - All Areas - Worldwide [Live]
hodnocení/rating Accept - All Areas - Worldwide [Live]
0/0
recenze/hodnocení
Accept 1998 Accept - The Final Chapter
hodnocení/rating Accept - The Final Chapter
0/0
recenze/hodnocení
Accept 2010 Accept - Blood Of The Nations
hodnocení/rating Accept - Blood Of The Nations
3/5
recenze/hodnocení
Accept 2012 Accept - Stalingrad
hodnocení/rating Accept - Stalingrad
2/5
recenze/hodnocení
Accept 2014 Accept - Blind Rage
hodnocení/rating Accept - Blind Rage
0/1
recenze/hodnocení
Accept 2017 Accept - Restless and Live
hodnocení/rating Accept - Restless and Live
1/1
recenze/hodnocení
Accept 2017 Accept - The Rise Of Chaos
hodnocení/rating Accept - The Rise Of Chaos
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000