Abstract

Abstract je slovenská inštrumentálna prog-metalová kapela založená v roku 1995 v Banskej Bystrici. Ich štýl sa pohybuje na rozmedzí progresívnej, avantgardnej, metalovej hudby s prvkami gothic, doom, black a aj industrial metalu. Najstabilnejšími členmi sú hlavný gitarista Pavol Gáblik (Anorexia, Gazdasgrind, Sarcastic), druhý gitarista Peter Lengsfeld a basák Tomáš "Julo" Balon (Pathology Stench, Hecate). Zostava bola premenlivá a objavili sa v nej aj členovia ako Peter Gáblik (bicie), Miloš Fabry (klávesy), Martin Slosiarik (bicie), Matej Sloboda (klávesy) alebo Juraj Drugda (bicie).

Prvé demo nahrali v roku 1996 a pomenovali ho ako Instrumental Emotion. Nasledovalo ďalšie s názvom Aestuum II (MCMXCVIII) (1998) a nakoniec aj posledné demo... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Abstract 2002 Abstract - Symmetry (EP)
hodnocení/rating Abstract - Symmetry (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Abstract 2005 Abstract - Fragmenthea
hodnocení/rating Abstract - Fragmenthea
0/0
recenze/hodnocení
Abstract 2008 Abstract - The Pantomime In Neosolium
hodnocení/rating Abstract - The Pantomime In Neosolium
0/0
recenze/hodnocení
Abstract 2014 Abstract - Lightheory
hodnocení/rating Abstract - Lightheory
0/0
recenze/hodnocení
Abstract 2017 Abstract - Remembrance
hodnocení/rating Abstract - Remembrance
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000