A Triggering Myth

A Triggering Myth je progresívna jazz-rock/fusion kapela z USA. Skupinu vedú multiinštrumentalisti Rick Eddy a Tim Drumheller od roku 1989. Ich hudba je mix jazz-rocku a aj progresívnej vetvy zvanej canterbury. Taktiež je tu klasikou ovplyvnená symfonická zložka a ničím neobvyklým nie sú ani avantgardné hudobné plochy. Tvorba je založená hlavne na inštrumentálnych kompozíciách, ktoré majú nekonvenčný charakter.

Debutový album z roku 1990 bol postavený na symfonicko-atmosférickej hudbe s jazz-rockovými tendenciami. Chýbala mu však organickejšia rytmická sekcia, ktorá by rozvírila pokojnú hladinu tejto hudby. Druhý štúdiový zápis Twice Bitten (1993) je z hľadiska zvukového charakteru trochu nevyrovnaný a je na ňom cítiť aj... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

A 1990 A Triggering Myth - A Triggering Myth
hodnocení/rating A Triggering Myth - A Triggering Myth
0/0
recenze/hodnocení
A 1993 A Triggering Myth - Twice Bitten
hodnocení/rating A Triggering Myth - Twice Bitten
0/0
recenze/hodnocení
A 1995 A Triggering Myth - Between Cages
hodnocení/rating A Triggering Myth - Between Cages
0/0
recenze/hodnocení
A 1998 A Triggering Myth - The Sins Of Our Saviours
hodnocení/rating A Triggering Myth - The Sins Of Our Saviours
0/0
recenze/hodnocení
A 2002 A Triggering Myth - Forgiving Eden
hodnocení/rating A Triggering Myth - Forgiving Eden
1/2
recenze/hodnocení
A 2006 A Triggering Myth - The Remedy Of Abstraction
hodnocení/rating A Triggering Myth - The Remedy Of Abstraction
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000