3rd and The Mortal, The

Stejně jako první dvě nahrávky těchto Norů, zformovaných roku 1992 v okolí Trondheimu, zněly doom metalově, stejně jejich další alba zněla jako z jiného světa.
Prošli si třemi odlišnými obdobími: prvým doom metalovým se zpěvačkou Kari Rueslåtten; třetím, které se dá nejsnáze popsat jako trip-hopové, signované vokálem Kirsti Huke. Ovšem nejdůležitějším a nejzásadnějším zůstanou dvě alba s Ann-Mari Edvardsen z druhé půlky devadesátých let.
Od vydání posledního alba v roce 2002 stačili přivést na svět už jen dvě výběrovky a pak tam bylo ticho...

Tanmut (sobotní červnové ráno 2009)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

3rd 1994 3rd and The Mortal, The - Sorrow (EP)
hodnocení/rating 3rd and The Mortal, The - Sorrow (EP)
0/0
recenze/hodnocení
3rd 1994 3rd and The Mortal, The - Tears Laid In Earth
hodnocení/rating 3rd and The Mortal, The - Tears Laid In Earth
0/0
recenze/hodnocení
3rd 1995 3rd and The Mortal, The - Nightswan (EP)
hodnocení/rating 3rd and The Mortal, The - Nightswan (EP)
0/0
recenze/hodnocení
3rd 1996 3rd and The Mortal, The - Painting On Glass
hodnocení/rating 3rd and The Mortal, The - Painting On Glass
0/0
recenze/hodnocení
3rd 1997 3rd and The Mortal, The - In This Room
hodnocení/rating 3rd and The Mortal, The - In This Room
0/0
recenze/hodnocení
3rd 2002 3rd and The Mortal, The - Memoirs
hodnocení/rating 3rd and The Mortal, The - Memoirs
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000