3RDegree

3RDEGREE ztělesňuje hudební směr zakladatelů skupiny Roberta Jamese (keyboards, bass and vocals) & Patricka Kliesche (guitars and vocals), kteří ji v roce 1990 založili. V jejich tvorbě se mísí přístupné melodie a chytlavé háčky s inteligencí a složitosti progresivního rocku. Debutové album „The World In Which We Live“ s Robem Durhamem na bicí, vydali původně na CC v roce 1993. V roce 1995, se k nim přidával prvotřídní zpěvák George Dobbs a nahrávají své první plnohodnotné album „Human Interest Story“které vychází v roce 1996. Ale členové se nemůžou dohodnou na dalším směřováním tvorby a skupina se rozpadá.Dobbs se vydává na sólovou dráhu a James a Kliesch pracují na projektu „P0rtal“.
V roce 2005 se James... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

3RDegree 1993 3RDegree - The World In Which We Live
hodnocení/rating 3RDegree - The World In Which We Live
0/0
recenze/hodnocení
3RDegree 1996 3RDegree - Human Interest Story
hodnocení/rating 3RDegree - Human Interest Story
0/0
recenze/hodnocení
3RDegree 2007 3RDegree - The Reunion Concerts
hodnocení/rating 3RDegree - The Reunion Concerts
0/0
recenze/hodnocení
3RDegree 2008 3RDegree - Narrow_Caster
hodnocení/rating 3RDegree - Narrow_Caster
0/1
recenze/hodnocení
3RDegree 2012 3RDegree - The Long Division
hodnocení/rating 3RDegree - The Long Division
0/1
recenze/hodnocení
3RDegree 2015 3RDegree - Ones & Zeros: vol. 1
hodnocení/rating 3RDegree - Ones & Zeros: vol. 1
0/1
recenze/hodnocení
3RDegree 2018 3RDegree - Ones & Zeros: Volume 0
hodnocení/rating 3RDegree - Ones & Zeros: Volume 0
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000