3

Kapela 3, známá také jako "Three" vznikla v roce 1994 ve Woodstocku/New Yorku jako tříčlenná formace s bratry Joeym (kytara + zpěv) a Joshem (bicí) Eppardovými a Chrisem Bittnerem (basa).

Hudbu "Trojky" lze charakterizovat jako žánrově rozstříštěnou směsici spojenou originálním pojetím kytarové hry a charakteristickým hlasovým projevem Joeyho Epparda.




Aktuální sestava:
Joey Eppard - zpěv, kytara
Chris ‘Gartdrumm’ Gartmann - bicí, zpěv
Billy Riker - kytara, efekty
Daniel Grimsland - basa

Poki, 29.12.2011

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

3 1999 3 - Paint by Number
hodnocení/rating 3 - Paint by Number
0/0
recenze/hodnocení
3 2003 3 - Summercamp Nightmare
hodnocení/rating 3 - Summercamp Nightmare
0/0
recenze/hodnocení
3 2004 3 - Wake Pig
hodnocení/rating 3 - Wake Pig
0/0
recenze/hodnocení
3 2007 3 - The End Is Begun
hodnocení/rating 3 - The End Is Begun
0/0
recenze/hodnocení
3 2009 3 - Revisions
hodnocení/rating 3 - Revisions
1/1
recenze/hodnocení
3 2011 3 - The Ghost You Gave to Me
hodnocení/rating 3 - The Ghost You Gave to Me
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000