Žalman Brothers Band

Žalman Brothers Band (ŽBB) - southern rocková skupina z Bratislavy, Slovensko.

Jej repertoár tvoria známe piesne od AC/DC, Doors, Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet, ZZ Top, Status Quo, Steppenwolf a mnohých ďalších. Sympatické je, že sa snaží aj o vlastnú tvorbu. Do dnešného dňa má na konte vyše 20 pôvodných skladieb, vydala jedno demo (2002), štúdiovku Track 1 (2003) a koncertný album Live In Stará Pekárna (2010). Podieľala sa na kompilácii Bluesrocková spoločnosť vol. 4 (2003), ktorá mapuje bluesový a blues rockový život na Slovensku. Skupina sa dostala aj do literatúry, v slovenskom i anglickom vydaní knihy Jána... (celý článek)

 

Audio ukázky

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Žalman 2002 Žalman Brothers Band - Žalman Brothers Band
hodnocení/rating Žalman Brothers Band - Žalman Brothers Band
0/0
recenze/hodnocení
Žalman 2003 Žalman Brothers Band - Track 1
hodnocení/rating Žalman Brothers Band - Track 1
0/0
recenze/hodnocení
Žalman 2003 Žalman Brothers Band - Bluesrocková spoločnosť no.4
hodnocení/rating Žalman Brothers Band - Bluesrocková spoločnosť no.4
1/2
recenze/hodnocení
Žalman 2010 Žalman Brothers Band - Live in Stará Pekárna
hodnocení/rating Žalman Brothers Band - Live in Stará Pekárna
0/1
recenze/hodnocení
Žalman 2015 Žalman Brothers Band - Som, kto som
hodnocení/rating Žalman Brothers Band - Som, kto som
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000